In 2013 begon ik met het weblog onder mijn eigen naam.
Ik heb ook een tijdje een weblog bijgehouden met ervaringensverhalen uit mijn ervaring als wandelvrijwilliger met mensen met dementie. Het werd te moeilijk om daar mee door te gaan uit oogpunt van privacy. Dat blog is dus overleden, of slapend zo je wil. Met mijn huidige weblog laat ik zien waar ik mee bezig ben of wat mij bezighoudt in de wereld.


Het blog onder mijn eigen naam komt voort uit SPhoenixB dat ik in 2010 begon.
Hier kon je lezen hoe ik na ruim twintig jaar alleenstaand ouderschap de weg terug naar mezelf zocht en vond. Hulpmiddel hierbij was het pad van zelfgenezing, vandaar het symbool van de Phoenix die uit de as herrijst.
Het blog en de verhalen werden me te zwaar, daarom heb ik in 2013 besloten een nieuw weblog te openen. De toon is luchtiger en positiever. Het past meer bij hoe ik nu in het leven sta. Bovendien heb ik veel minder behoefte dan bij SPhoenixB om mijn diepste zieleroerselen te delen met de hele wereld. Ik houd het blog online omdat ik zie dat er nog vrij regelmatig op wordt gekeken en mogelijk heeft iemand nog iets aan de verhalen.
Deze blogs zijn te vinden onder het kopje Links

Schrijven is zo lang ik mij kan herinneren een van mijn grote liefdes. Het bijhouden van een weblog is een spannende reis. Geef ik mij niet teveel bloot, geef ik mij wel genoeg bloot? Wie zit er te wachten op mijn verhaal?
Ik probeer zo te schrijven dat het weliswaar een persoonlijk verhaal is, maar dat het voor een ander ook interessant is.


Ik heb twee kinderboeken geschreven en getekend, waarover meer op Humble's wereld
.

Hieronder plaats ik links naar enkele gedichten en korte verhalen die ik schreef:

Gedicht:
Heimwee/ Homesickness (PDF)
ODO NNYEW FIE KWAN (PDF)

Korte verhalen:
Handleiding teennagels knippen voor dikke dames (PDF)
De verkoper (PDF)
Ochtend op Schiphol (PDF)