De spin in het logo staat voor nieuwe wijsheid, het wereldwijde web,
    en het sjamanistisch figuurtje staat voor oude wijsheid.
    Ik breng in mijn werk oud en nieuw samen.


In 1997 ontdekte ik met water vermengbare olieverf. Vanaf dat moment ben ik weer gaan schilderen.
Ik had inmiddels de verantwoording voor twee kinderen, en voor het milieu. Deze nieuwe verf suste mijn geweten.

Mijn eerste schilderijen waren heftig, bijna onhollands van kleur, gaandeweg werden mijn schilderijen stiller. Ik schilder op redelijk groot formaat, de precieze maten kun je vinden in de link hier rechts. Mijn huis raakt langzaam vol en ik ben niet alleen stiller maar ook kleiner gaan werken.
De computer deed zijn intrede in mijn leven en ik hield ervan om ook met de computer vorm te geven. Het maken van websites was voor mij een technisch antwoord op mijn behoefte om van 'niets''iets'te maken. Ik leerde HTML schrijven, en het voelde als toveren: met één muisklik veranderde de abstracte code in beeld. Geweldig. Ik maak tegenwoordig alleen nog mijn eigen sites.
Natuurlijk leerde ik mijzelf ook beeldbewerking. Ongekende mogelijkheden kwamen mijn leven binnen.
Ik genoot vooral van de combinatie van nu eens het vrije werken wanneer ik schilderde en dan weer het technische werken aan websites.

Daarnaast hou ik van fotograferen. Mensen om me heen worden er soms gek van omdat ik altijd een cameraatje bij me heb en alles vastleg. Ik heb een pocketcamera voor dagelijks gebruik en een grotere camera voor speciale gelegenheden.

Impressie:

Eerst nieuw werk, onder ouder werk: