Humble , Liefdevolle eenvoud in beeld en tekst.
    Laten we de wereld samen een beetje mooier maken.
    Terug naar de kern, terug naar waar het allemaal om gaat:
    Onvoorwaardelijke Liefde.


De verhalen van meneer Humble zijn kleine liefdevolle verhalen, met vrolijke tekeningen, die je laten glimlachen. De verhalen, die je in je hart raken, gaan over alledaagse dingen. 'Humble' is een engels woord voor bescheidenheid, eenvoud, soberheid. Meneer Humble vindt dat LIEFDE het allerbelangrijkste is in het leven. Hij is gevoelig en wordt verdrietig wanneer mensen ruzie hebben, of ziek zijn. Hij is een lieve man, is het eigenlijk wel een man of is het een poppetje, met een vrolijke lach en grappige rode wangen. Hij wil graag de wereld een beetje mooier maken. Iedereen die hem kent gaat vanzelf van hem houden, en andersom houdt hij ook van iedereen. Waarom ook niet, als je het goed bekijkt zijn we allemaal familie van elkaar.

We leven in een samenleving waar individualiteit en concurrentie hoog in het vaandel staan en daarom is het goed om even terug te gaan naar de bron, naar waar het eigenlijk allemaal om gaat in het leven: om lief te hebben en lief te worden gehad.
In veel religies en spirituele tradities speelt nederigheid een belangrijke rol, het draagt bij in de vorming van je karakter en leidt over het algemeen tot een verdieping van je relaties met anderen. Nederigheid heeft natuurlijk niets met vernedering te maken.
Het vraagt grootsheid om nederig te kunnen zijn.

Het doel van de tekeningen en verhalen is om je met een blij gevoel achter te laten wanneer je de laatste bladzijde om hebt geslagen. ( en zo een beetje tegenwicht te geven tegen alle negatieve dingen die in de wereld gebeuren.)
In de video (zie link hieronder) kun je zien hoe een Humble ontstaat.
Video over het ontstaan van een Humble


Humble Weblog:
(click)

Humble Facebook:
(click)